Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Verschillende nagelproblemen.

1. Stootnagel.

Een stootnagel is een nagel die niet over de nagelrand heen kan of wil groeien. Dit kan ik oplossen door hier een gelstuk aan te maken zodat de nagel weer normaal kan gaan groeien.

2. Ingroeiende nagels: ingroeiende nagels kunnen vreselijke ontstekingen geven. Laat ze behandelen. Zodra u merkt dat het weer gevoelig wordt, direct een afspraak maken, zodat we de ontsteking voor zijn.

3. Mycose nagels (schimmel nagels): foto 2

4. Tunnelnagels

Tunnelnagels zijn nagels die aan de zijkanten naar binnen buigen. Een pijnlijk gebeuren. Laat ze behandelen. Tunnelnagels worden zo min mogelijk geknipt, maar gefreesd, dit is minder gevoelig en werkt ook prima.

5. Groene nagel: een schimmelnagel die groen is, dus echt groen, daarmee moet u naar de huisarts. Dit is een serieuze bacteriële infectie, waarvoor je antibiotica moet hebben.

6. Likdoorn: een likdoorn is eigenlijk een eeltpit die naar binnen groeit in de vorm van een cillindertje /kokertje.

Een likdoorn ontstaat altijd door druk en of wrijving. Denk aan te smalle schoenen, te kleine schoenen, sportschoenen. Er is altijd een reden voor een likdoorn. Een likdoorn is erg pijnlijk. Laat hem daarom ook vakkundig verwijderen. Soms zie je een likdoorn in eerste instantie niet, totdat je het eelt wegsnijdt, dan komt hij tevoorschijn. Het kan zijn dat een likdoorn meerdere keren verwijderd moet worden, voordat hij ook echt wegblijft.

7. Traumanagel

Een traumanagel is een nagel die een trauma heeft ondergaan, waardoor er een vreemde groei is ontstaan. 

Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar er zijn nog meer problemen. Als u iets niet vertrouwt, neem dan altijd contact op met uw huisarts. Beter voorkomen, dan genezen.