Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ik heb mij gespecialiseerd in de schimmelnagel technieken. Hieronder beschrijf ik verschillende behandel methodes.

De techniek met het beste resultaat, is de sculpture gel techniek

U komt bij mij in de praktijk. De aangedane schimmelnagel knip ik zoveel mogelijk weg, daarna frees ik hem korter. Vervolgens leg ik een inlay in de nagel, dit is een bouw gel met een anti schimmel middel erin verwerkt.Dit kan ook over een compleet aangedane nagel heengezet worden, de uplay. U krijgt hierover een cover gel, zodat uw nagels een zoveel mogelijk ,natuurlijke uitstraling krijgen.

U neemt schone sokken mee voor na de behandeling. Immers de schimmel is nu weggefreesd en afgesloten.

Na 6 tot 8 weken zie ik u weer, de behandeling wordt dan herhaald. Na ongeveer 12 tot 14 weken hopen wij een gezonde uitgroei te zien. De schimmelnagel groeit niet hard, vandaar dat dit minder snel te zien is. U moet tussentijds sprayen met de HFL solution spray. Deze is bij mij verkrijgbaar. Deze spray dringt door bij de nagelriemen en doet zijn werk van daar uit. Consequent zijn is de beste behandeling. 

Bij verhoogde risicovoeten wordt deze behandeling niet aangeboden.

Op de laatste twee foto's ziet u een teen voor en na de behandeling. Hierover komt nog een cover met een kleurtje van het nagelbed, zodat de nagel keurig afgewerkt is.

Dames kunnen eventueel nog een gellak op de nagels laten zetten. Dat is bij deze behandeling toegestaan.

Deze behandeling is dus ook uitermate geschikt voor mannen, de gel nagel wordt achteraf indien gewenst, dof gemaakt.

Deze behandeling neemt ongeveer 2 uur tijd in beslag, hou daar rekening mee.(Afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen nagels).U krijgt schriftelijke adviezen mee.

Normale behandeling van schimmelnagels:

U gaat 1 x per 6 weken naar de pedicure voor het dun frezen van de nagelplaat. Intussen druppelt u consequent de aangedane nagels met een antischimmelmiddel. Houdt u zich strikt aan de adviezen. U krijgt deze uiteraard van mij op papier mee.

Let wel: schimmelnagels zijn enorm moeilijk te behandelen, er bestaan wel 200 verschillende soorten schimmeltjes. Het succes hangt ook af van hoe consequent men is met sprayen. Eventueel kunt u ook met uw huisarts overleggen voor orale medicatie.

Heeft u wel schimmelnagels?

Veel mensen denken een schimmelnagel te hebben en dan blijkt het toch een andere oorzaak te zijn, b.v. een trauma nagel: loslaten van de nagel door stoten of druk van bijvoorbeeld verkeerde schoenen. Ook mensen met psoriasis hebben nagels die lijken op schimmelnagels, maar dit zijn absoluut geen schimmelnagels. Momenteel ben ik in training om biopten af te nemen van de nagels om zodoende onder de microscoop te bekijken of het daadwerkelijk schimmel is, of toch iets anders.

Tip: laat nooit acryl op uw teen nagels zetten: Acryl is erg hard, als u zich stoot, krijg je een beschadiging in de nagelwortel ( je ziet hem niet, maar hij is er wel. Dit kan als gevolg hebben dat je een vreemde terug groei krijgt van een nagel, bijvoorbeeld een nagel die altijd splijt, of met ribbels terug groeit.Ook kan door de beschadiging in het nagelbed , er schimmel optreden. Tevens doet het ontzettend pijn bij stoten van deze nagel.

Orthese:

Een orthese is een van silicone op maat gemaakt, flexibele ondersteuning/bescherming van de tenen.

Deze draag je onder of tussen de tenen. De orthese maak ik zelf op maat in de praktijk.

De orthose wordt gebruikt voor : likdoorns die steeds terugkomen op bijvoorbeeld de zijkant van de voeten, of tussen de tenen, bij klauw tenen, hallux valgus etc.

Klauwtenen: klauwtenen staan krom in de schoenen met de top van de teen naar beneden. Dit kan veel pijn veroorzaken. Door middel van een orthese worden de klauwtenen weer in een wat normale stand gedwongen met als gevolg, minder pijnklachten.

Hallux valgus: ook om de knobbel van de hallux valgus kan een orthese gemaakt worden, zodat de druk minder op de knobbel komt te liggen.

Foto 3.